Gardina Butik Otel /Ocaklar Beldesi/ ERDEK

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Erdek, Turkey

Serviced accommodation· Hotel

Gardina Butik Otel /Ocaklar Beldesi/ ERDEK Reviews | Rating 4.2 out of 5 stars (8 reviews)

Gardina Butik Otel /Ocaklar Beldesi/ ERDEK is located in Erdek, Turkey on Ocaklar. Gardina Butik Otel /Ocaklar Beldesi/ ERDEK is rated 4.2 out of 5 in the category serviced accommodation in Turkey.

Address

Ocaklar

Phone

+90 2668475820

Open hours

...
Write review Claim Profile

E

Ergün ALTUNBAYRAK

Price/performance rate is average. Small but enough pool. Child pool is very small. The rooms are neglected and you need to request for cleaning. Service is good and staffs are concerned enough.

O

Osman Dağgezen

Nice place for a family vacation. Close to the beach.

O

Onder Kursun

Not so bad

A

Ahmet Celik

Herkese merhaba, Biz bugün iki arkadaş olarak konaklama yapmadan sadece havuzu kullanmak istedik ve gelmeden telefonla aradık. Buyurun gelin dediler. Otele girdik havuzunu kullanıp güneşlenmeye başlamıştık ki görevli gelip bu otele ailelerin alındığını belirterek bizi dışarı aldılar. Otel sahibi otele zorla girmişiz gibi tavır takınarak bizi insanların önünde küçük düşürdü. Sorun kendilerinden kaynaklanmasına rağmen özür dileyecekleri yerde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştılar. Çok kaba ve saygısızca tavırlarla karşılaştık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Paranızla rezil oluyorsunuz. Ayrıca zamanınıza yazık!!!

E

Erdem Gungor

Ocaklarda tertemiz, güler yüzlü samimi ve uygun fiyatlı en kaliteli konaklama alanı. Herkese tavsiye ederim.

M

Mehmet TÜRE

Antalya hotellerinden daha pahalı ama plajı güzel...

G

girl fighter

Biz bugün gelip daha yeni yerleştik. Şuan il izlnemimi bırakıyorum ve tatil sonucu memnun kalırsam kalan iki puanıda dolduracağım. Öncelik istanbuldan gelmeye zorlanmadık. Geldiğimizde güzel karşıladılar. Yolda acıkmıştık yemek yedik yemekler güzeldi. Sonra bize ayirtilan odalara geçtik. 3yetişkin 2cocuk olduğumuz için iki ayrı oda aldık. Odalara en fazla 4kisi sığıyo. Odalar çarşaflar temiz geniş ve ferah. Klima tv su hepsi çalışıyor. Kırdığım2puan odada küçücük bir buz dolabı olabilirdi. Sonuçta yaz ayindayiz. Şimdilik bu kadar asıl fikrimi sonra yazacağım.

O

oyun adı

Konum cok guzel ama odalari cok es ki ve cok pis kokuyor. Hijyen yok kahvalti cok kotu . Pandemi dönemi hicbir yenileme yapılmamış