Ortahisar, Turkey
Konaklar, Alper Sk. No 9
N/A
+905448932375
The apart hotel is very very comfortable and working staffs are exremely charming and hospitable.It is very clean and very safe.they do not care about money.
like
Bizim için önemli olan temiz ve güvenilir olmasıydı 5 yıldızı sonuna kadar hakettiğinizi düşünüyorum herşey için teşekkür ettik hayırlı işleriniz olsun
4 yıldır trabzondayım uygun bir fiyata bu kadar iyi bir yeri veren başka birisini görmedim. Fiyat/performans açısından en makul yer diyebilirim. Herkese tavsiye ederim keşke burayı daha önce bulsaydım.
Apart otel gayet uygun ve geniş ferahtı. Fiyatı gayet uygundu. Kahvaltısında yok yoktu. Hemen hemen her ihtiyacımız giderildi. Arac kiralamada yardıöcı oldular. Merkez nokta burayı secip ayder uzungol cal magarası karaca magarası sümela manastırı vs olsun günü birlik gezebildik. Apartta olanaklar gayet iyi. Çamasır makinasından ütüsüne internetinden kahve cezvesine kadar ilgimizi çekti. 5 gün konakladık 6 arkadastık ve kahvaltı dahil günlük fiyatı gayet uygundu. Teşekkürler emeği gecene. Şiddetle tavsiye ediyoruz ve aile ortamı bir yer.
İlgi alaka mükemmel konum olarak süper ben ilk defa gittim hiç zorlanmadım kolayca buluna bilir bi yerde rahat ve konfor eşliğinde güzel bi yer tavsiye ederim
Ailece burada kalıp uzuuuun bir tatil dönemi geçirdim. Kendi evimde gibiydim. Ailece kalınacak nezih bir yer. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Herkese tavsiye ederim
Apartın konumu Harika. Cevresinde aradığınız herşey var. Personel gayet Güleryüz’le ve fiyatları gayet uygun.5 kişiydik her odada klima gayet rahattı.kendi evimiz gibiydi. Teşekkürler ala 23 turizm teşekkürler Alperen apart.
Ya rabbim böyle bir şey yok. Aile için de bireysel de gelmek için birebir. Her şey tertemiz ve çalışanları çok nazik, hızlı. Eğer trabzonda bir işim olursa direk buraya geleceğim.
Deli
The best companies in the category 'Deli'