Pendik, Turkey
Emirli, Manolya Sk. No:7
N/A
Kurtdoğmuş Picnic Area In 2012, it started . Quality Service, Reasonable Price and Friendly Relationships. 7 Den 70 E they Deliver Every Incoming Customer With Tastes That They Never Give Up With Our Breakfast, Fish And Meat Grilled Varieties In The Authentic Magic Of The Forest. To make the people get away from the boring environments of Stressful Work and City Life and to breathe comfortably from time to time and to make more use of this kind of promenade in our region.
like
Good
Good place... Maintained
Necmi'nin mekana gitmedim ama civarında manzarayı görüp gölün etrafında bakındık doğası güzel çevrede balık tutanlar var kamp yapılabilir Lütfen Benim gibi doğa severlerden küfür yememek için çöplerinizi geriye yanınızda götürün temizlemeye gelen bir hizmetli yok kimsede sizin çöpünüzü toplamaya mecbur değil.
Ferah dizayn edilen konaklama bölümleri ile doğa ile iç içe zaman geçirmeye fırsat veren işletme
Türk olmayan ne kadar apaçi varsa hepsi buraya gelmiş, pislik içinde arabadan inmemizle binmemiz 2 dk sürmedi o kadar kötüydü
Vasat. Kullanılan resimlerin bir kısmı tesise ait değil. Piknik alanı göl kenarında değil.
Herkesin hoşlanmayacağı fakat küçük şirin bir yer. Sahibi sıcak kanlı bir kişidir
Deli
The best companies in the category 'Deli'