Siverek, Turkey
Unnamed Road, Karabahçe/
N/A
Soeisc
like
Kayak merkezi olarak belirlenen yerde bulunan ofis benzeri yapılar dökülmeye, yıkılmaya yüz tutmuş durumda. Kayak için küçük bir pist oluşturulmuş fakat çevre düzenlemesi, tırmanış materyalleri vs. vasatın altında. Buraya tam teşekküllü bakımı yapıp ciddi manada turizme katmak şehre değer katacaktır. Gidip sucuk ekmek yapıp yemek için çok ideal bir yer. Ayrıca bahar aylarında manzaraya karşı piknik yapabileceğiniz çok güzel manzaralı yerler mevcut. Ekteki resimlerde görebilirsiniz.
Kayak merkezi demeye bin şahit ister. Kesinlikle bakım yok. Kayak için değil de kar görmeye gidilecek bir yer olabilir. Ama kayak yapma amacıyla asla buraya gelmeyin tat alamazsınız. Yolları da ayrıca çok yorucu sıkıntılı. Bakım yapılması şart. Yoksa buranın turizme kazandırılması çok zor. Kayak merkezini görmezsek eğer doğası muhteşem. Özellikle bahar aylarında güzel bir piknik yeri olarak değerlendirilebilir.
Yörede en yakın merkez işletenler iyi insanlar ancak çok eksikleri mevcut. İnen ile çıkan insanların dar alanda karşılaşması neticesinde yaralamalı kazalar meydana geliyor. Geliştirilmesi gereken bir yer.
Çok iyi fiyatlar uygun acemiler için pist alanı var otel fiyatları ucuz Siverek'te yemek kültürü var kaykayı bize ücretsiz verdiler
Diyarbakir-Şanliurfa yolu 35 km yer alan 22km ilede zirveye tırmanışın gerçekleştiği Karacadag kayak merkezi tüm beyazlığı ile karşılıyor sizleri.Bir takım duzenlemelerin gerekli olduğu şart. 1-Otopark kısmı çok düzensiz 2-Kayak pisti içerisinde herkes gezinti yapıyor çok teklikeli keza inis yapan ve insanların içerisinden geçen kayakçılar mevcut. 3-Pist kısmının dip tarafı plastik bariyerlerle ayrılması gerkiyor. 4-Herkes gelişigüzel pist civarinda mangal yaparak etrafı kirletiyor 5-10 tl gibi bir ücret otopark giris kisminda talep ediliyor görevli gibi görünen ne olduğu belirsiz kişiler tarafından 6-4 tane kapalı mekan var çok pis ve düzensiz 7-Zirveye yakın yerlerde kayak yapmayanlar daha eğlenceli vakit gecirebilir
Kayak merkezinde cok fazla seçenek olamamakla birlikte bölge için onem arz ediyor.Iceride cafe mevcut ama kendi piknik tupunuzu götürüp sucuk ekmek yapabilirsiniz.Kamelyalar var ucretsiz.Kapmak icin erken gitmeniz gerek.Eglenceli vakit geçirmek için ideal bir yer.Otobuslerde gitmekte.
Cihekî xweş e le mixabin kes lê xwedî dernakeve
Deli
The best companies in the category 'Deli'