Tuzla, Turkey
Aydınlı, Dersaadet Cd.
N/A
(Edited) My stay was paid for by Arçelik during my summer internship there. To put the dorm location into perspective, it's around 20 mins away by bus from Pendik metro station. The lady running the place is very affable, and we got along very well despite the lack of a common medium of communication bet us (She doesn't speak English, neither do l speak Turkish!). Rooms are nice, cozy and tidy. Also, you get two meals: Breakfast and lunch. The only shortcoming is that sometimes an acrid smell spreads through the windows into the rooms facing the sewage treatment plant in there! I had an overall fine stay there while l was internning at Arçelik.
like
Odalar temiz ve konforlu, internet hızı gayet iyi, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği gayet güzel. Gönül rahatlığı ile kalabileceğiniz sakin bir yurt. En hoşuma giden ise yurt görevlilerinin yardımseverliği. Staja veya okumak için geleceklere tavsiye ederim. :)
Dikkat! Yurtta sağlanan imkanlar sandığınız gibi değil. Kahvaltıda size sınırlı verilen peynir vs. istediğinizde sayılı veremeyiz deniyor fakat yurt sahibi dilediği kadar alabiliyor ve geri kalanı da çöpe atılıyor. Sanırım çöpte o sayılı kontenjanın içinde. 2017 öğrencisiyim ve yurtta internet sürekli kesiliyor ve google bile 5 saniye de açılıyor a bir de eğer ki ayda 1gb tı aşarsanız internetiniz kesiliyor ve bir daha açılmıyor. %60ı mimarlık okuyan bir yurtta 3DMax in sitesi yasaklı, teknolojiyi siz düşünün. Tuvaletlerde sabun dahi yok. Yurt sahibinin bağırmaları ve aşağılamalarını dikkate almazsak evet tüm bu unsurları dikkate almazsak güzel bir yurt!
yurt müdüresi tam bir melek içten davranışları, aile gibi yaklaşması 5 yıldız
Güzel ve özenli bir yurt
Tavsiye etmem.
Güzel
Daha da iyi olabilir
Deli
The best companies in the category 'Deli'